Officiële opening nieuwe showroom in China

Deze week vond de grootse opening van onze nieuwe showroom in Shanghai, China plaats! Tijdens de openingsceremonie waren er verschillende presentaties. Aanwezigen luisterden naar presentaties van onder andere Menno de Vries (CEO Maars), Mr. Benjamin Li (CEO Maars China) en Marjo Crompvoets (consul-generaal van Nederland in Shanghai).

We vierden deze enorme mijlpaal met een grote groep vertegenwoordigers van interieurontwerpers, algemene aannemers, projectmanagementbedrijven, Maars-dealers, branchemedia, IWBI-officials en nog veel meer! Ze werden allemaal hartelijk verwelkomd door ons China-team.

Tijdens de openingsceremonie hebben we meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt en onze M923. oplossing te lanceren. M923. is dé oplossing om de perfecte balans te vinden tussen openheid en privacy in je werkomgeving. Met een paar snelle aanpassingen kun je de indeling van je scheidingswand precies naar wens omvormen. M923. is gemaakt in samenwerking met Gensler, adviseur productontwerp.

De openingsceremonie van de showroom was een groot succes en het perfecte moment om de M923 te lanceren. in China. Bekijk de video voor een impressie van de ceremonie.

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.