Een nieuw hoofdstuk begint in België en Luxemburg: vanaf nu zijn wij Maars BeLux NV

Na een 20 jaar durende vruchtbare samenwerking als joint venture gaat Maars Jansen Living Walls NV vanaf 16 mei door als Maars BeLux NV. Vanuit strategisch oogpunt neemt Maars Holding de resterende 50% van de aandelen over en wordt daarmee enig aandeelhouder.

De goed geoliede machine die we al twee decennia zijn, blijft gewoon doordraaien. Offices, onderwijs en cleanrooms, maar ook de zorgsector zijn we graag van dienst met onze gecombineerde knowhow op het gebied van modulaire, flexibele systeemwanden.

Wat betekent dit voor u?

De samenwerking tussen Maars BeLux en Maars Nederland zal nog beter tot z’n recht komen door de aandelenovername en stelt ons bovendien nóg beter in staat om onze missie, visie en filosofie uit te dragen. Onze uitgebreide service-aanbod staat garant om een volledige invulling te geven aan uw duurzaamheidsambities.


Maars Halo Pod

Kent u onze Halo office pod al?

Halo biedt een modulair op te bouwen werk- en ontmoetingsplek met high-end design en onovertroffen akoestische prestaties. De perfecte plek kortom om ongestoord en geconcentreerd te werken of in alle rust te vergaderen. U kunt Halo volledig naar eigen wens configureren; design zoals u het wilt!

Ontdek Halo op onze website

Save the date: 15 en 22 juni open middagen

Op donderdag 15 en 22 juni organiseren we Open Deur Dagen in Mechelen. Hier kunt u de Halo office pod, met geïntegreerde LED-verlichting en ventilatie, zelf ervaren. Uiteraard kunt u hiervoor ook een afspraak maken. Meer informatie over het programma volgt binnenkort. Noteert u de data vast in uw agenda?

Onze nieuwe gegevens:

Naamswijziging: Maars BeLux NV
Adres + maatschappelijke zetel: Battelsesteenweg 455B, 2800 Mechelen
BTW BE 0466.510.810
Prijsvragen: price@maars.be
Facturen: invoices@maars.be
Algemeen: info@maars.be

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Hier kunt u de gegevens van uw contactpersoon terugvinden.

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.