Maars wanden voor ‘remontabel’ gebouwd kantoor

Het nieuwe, duurzame kantoor van Triodos Bank in Driebergen-Rijsenburg  is ‘remontabel’ gebouwd. Aan het einde van de levensduur kan het worden gedemonteerd, waarna de onderdelen en materialen zijn te hergebruiken.

Het nieuwe kantoor van Triodos Bank heeft een oppervlakte van bijna 13.000 m2 verdeeld over drie torens van twee, drie en vijf verdiepingen. Het kantoor wordt  zoveel mogelijk op natuurlijke wijze voorzien van licht waar de lalinea glaswanden, the first wall you will hardly see, aan bijdragen.
Het project voor Triodos Bank brengt cultuur, natuur en economie met elkaar in verbinding en het blinkt uit in duurzaamheid en circulariteit. Naast dat het kantoor zelf energieneutraal is, is het ook belangrijk dat onderdelen en materialen die gebruikt werden, demontabel waren.

Maars systeemwanden zijn makkelijk te de- en her monteren en dragen daarom bij aan dit remontabele kantoor. Het gebouw heeft een BREEAM certificaat Outstanding en behoort daarmee tot de top 12% meest duurzame gebouwen in Nederland.

Dit project is gezamenlijke ontwikkeling van Triodos Bank en EDGE Technologies. De bouw is uitgevoerd door J.P. van Eesteren.

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.