Bent u op zoek naar glaswanden voor uw kantoor die gezien mogen worden? Maars Living Walls is gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van systeemwanden van glas. We leveren al vele jaren glaswanden aan internationale opdrachtgevers en u kunt onze wanden dan ook overal ter wereld tegenkomen. Benieuwd hoe dat eruitziet? Op onze projectpagina bieden we u een impressie van projecten die het licht al zagen.

Dubbele glaswanden Enkele glaswanden

Ons assortiment glazen systeemwanden

Onze productspecialisten

Evert van den Enden

General Manager Netherlands

Xander Bernaards

Sales Manager Netherlands - Project Manager Zuid Holland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Flevoland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Ronald van der Vliet

Sales Project Manager Utrecht/Overijssel/Gelderland

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/Drenthe

De voordelen van glaswanden op kantoor

Onze omgeving is van invloed op hoe we ons voelen. Een werkomgeving waarin goed is nagedacht over temperatuur, luchtkwaliteit en licht, draagt bij aan het welzijn van de gebruikers en de gezamenlijke resultaten die u behaalt. De glazen systeemwanden van Maars Living Walls bieden u een oplossing voor veelvoorkomende uitdagingen op het gebied van kantoorinrichting.

Bij Maars Living Walls kijken we geregeld in de spiegel. Onze afdeling Research & Development zoekt dagelijks naar manieren om functionaliteit van onze systeemwanden en deuren verder te optimaliseren en vertalen behaalde prestaties in richtlijnen die houvast bieden. We vertellen u graag wat meer over waarom wij zo’n fan zijn van glazen wanden op de werkplek.

Daarom kiezen voor glaswanden op kantoor

Creëer extra privacy

Op kantoor lijkt het soms alsof de muren oren hebben. Als u gevoelige informatie wilt bespreken, is het prettig om dit te doen in een ruimte waarin u privacy geniet. Met een systeemwand van glas beschikt u over een geluidsdichte ruimte, terwijl u geen concessies hoeft doen op het gebied van licht en ruimte.

Behouden van natuurlijke lichtbronnen

Onze ogen hebben het vaak zwaar te verduren op kantoor. Niet alleen kijken we gemiddeld zes uur per dag naar niet-natuurlijke lichtbronnen als computers, laptops en tablets, ook werken we vaak in ruimtes waarin lampen de enige bron van licht zijn. Door in een kantoor te kiezen voor glas, behoudt u zo veel mogelijk natuurlijk licht. Het natuurlijke verloop van licht door de dag bevordert het welzijnsniveau en vermindert gevoelens van stress.

Glaswanden dragen bij aan een ruimtelijk gevoel

Al eeuwenlang maken schilders in hun kunstwerken slim gebruik van het gegeven dat onze ogen als vanzelf naar de horizon kijken om visuele prikkels in perspectief te plaatsen. Door te kiezen voor glaswanden in kantoren, blijven zichtlijnen behouden en ontstaat er een open en ruimtelijke sfeer die prettig voelt.

Betere regulatie van temperatuur

Glazen systeemwanden bieden ook op het gebied van de temperatuurregulatie de mogelijkheid om een ruimte beter te laten matchen met de behoefte van de gebruiker. Met glazen wanden hoeft u daarnaast niet in te leveren op het gebied van ruimtelijkheid. Wat ons betreft een win-winsituatie!

Glazen systeemwanden: een duurzame optie

De deuren en systeemwanden van Maars Living Walls gaan met gemak vele jaren mee en onze systemen voor flexibele indelingen hoeft u na een eerste levenscyclus niet af te schrijven. Bent u toe aan een andere indeling of heeft u de systemen tijdelijk niet nodig? Het is geen enkel probleem om de systeemwanden en deuren te verplaatsen of tijdelijk ergens anders op te slaan

Maatwerk glaswanden laten maken?

De specialisten van Maars Living Walls komen graag langs om uw wensen te bespreken en huidige situatie te bekijken. Als u ons inschakelt voor het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van glazen systeemwanden, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Keuze uit een groot aanbod glazen systeemwanden en deuren
  • Wanden die uitstekend presteren op functionaliteiten als akoestiek en brandwerendheid
  • Eigen productiefaciliteit waarin we systemen volledig op maat maken
  • Al 75 jaar marktleider op het gebied van systeemwanden en deuren
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit door continue focus op doorontwikkeling

De projecten van Maars Living Walls

Al meer dan 70 jaar leveren we systeemwanden van glas aan internationale opdrachtgevers. Op onze projectpagina vindt u een aantal voorbeelden. Neem gerust een kijkje en laat u inspireren door de mogelijkheden.

We kijken graag samen naar wat er mogelijk is

De specialisten van Maars Living Walls maken graag kennis en zien altijd kansen om uw wensen te vertalen in een schitterend project. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Dit kan door te bellen naar +31(0)341 465 211. Ook kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact