Kantoorwanden

Modulaire scheidingswanden voor kantoor

High end scheidingswanden voor kantoor die u na verloop van tijd kunt laten hergebruiken voor een volledig nieuwe look? Dat kan; door uw modulaire kantoorwanden te laten maken én installeren door Maars Living Walls.

We zorgen voor een uitermate stijlvolle flexibele wandoplossing die u, indien gewenst, opnieuw kunt gebruiken voor een hele nieuwe indeling. Echte modulaire kantoorwanden met een heel duurzaam karakter. De onderdelen die we niet voor uw nieuwe indeling kunnen gebruiken, recyclen we op een andere manier.

Mogen we voor u een modulaire én herbruikbare kantoorindeling maken? Lees meer over onze kantoorwanden of neem contact op om direct met een van onze kenners te schakelen.

Ik heb interesse in kantoorwanden +31(0)341 465 211

Scheidingswanden voor kantoren

Onze productspecialisten

Xander Bernaards

Sales Manager Nederland en Sales Project Manager Zuid-Holland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Utrecht/Flevoland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/ Drenthe/Overijsel/Gelderland

Dimitri De Nys

Account Manager BeLux

Geert Schelkens

General Manager BeLux

Isabelle Coen

Account Manager België

Waarom kiezen voor de kantoorwanden van Maars?

Onze wanden staan voor kracht en diversiteit en horen in iedere hedendaagse kantoorruimte thuis. Dankzij het modulaire systeem monteren we de wanden in no-time en kunnen we ze later, indien gewenst, verplaatsen voor een gewijzigde kantoorindeling. Ook maakt u maximaal gebruik van het daglicht en geeft u uw kantoor een verfrissende make-over. Daarnaast zijn onze kantoor wandpanelen ontwikkeld voor uw comfort en daar heeft u dagelijks plezier van.

Kantoor scheidingswanden met deur in uw eigen stijl

Uw kantoor heeft zijn geheel eigen uitstraling. Dit wilt u uiteraard doorvoeren in zoveel mogelijk aspecten. Met onze kantoorwanden creëert u een mooi geheel dat volledig aansluit bij de stijl die u wilt uitdragen. U vindt in ons assortiment van systeemwanden tal van opties om ieder vertrek precies de uitstraling te geven die u in gedachten heeft. Zo kiest u onder meer uit enkele glaswanden, dubbele glaswanden, gesloten wanden en natuurlijk onze deuren.

Creëer een multifunctionele werkomgeving

Diverse wandtypes combineren of een minimalistisch design? Maars denkt en werkt met plezier buiten de kaders voor u. We maken dan ook met genoegen een multifunctionele omgeving van uw kantoorruimte. Wat dacht u bijvoorbeeld van een onzichtbaar speakersysteem dat we volledig laten integreren? Of een digitaal touchscreenscherm dat we inbouwen in uw systeemwanden? Laat u van alle gemakken voorzien en werk nog efficiënter!

Ik heb interesse in kantoorwanden +31(0)341 465 211

De vele functies van kantoor wandpanelen

Kantoor wandpanelen zijn er in diverse uitvoeringen met ieder hun eigen kwaliteiten. Wilt u bijvoorbeeld minder echo, galm of geluidsoverlast van buitenaf, dan zult u aangenaam verrast worden door onze akoestische wanden. U sluit met deze geluidsisolerende systeemwanden alle overbodige geluiden en prikkels buiten. Het resultaat? Een indrukwekkende oase van rust in iedere werkruimte, zodat iedereen ontspannen en in opperste concentratie werkt.

Of ga voor onze M293., een unieke en flexibele oplossing voor het creëren van gescheiden kantoorruimtes. Met deze verplaatsbare en verstelbare wanden zijn de mogelijkheden eindeloos en dankzij de zelfdragende oplossing bent u de baas. Kies uit vele afwerkingen voor de wandpanelen en bewerkstellig de optimale kantoorindeling. M293. is de ideale productlijn met kantoor wandpanelen die u helemaal naar wens en stijlvoorkeur afstemt op het interieur.

Onze werkwijze

Al vele jaren verleggen we grenzen in verschillende branches en produceren we het nieuwste van het nieuwste als het om scheidingswanden voor kantoor gaat. We verzorgen uw project van a tot z, waarbij we te allen tijde optimale duurzaamheid nastreven. Bovendien heeft u de keuze uit een brede waaier aan producten en stellen we uw kantoorwanden helemaal af op uw persoonlijke wensen. Heeft u al een plan in uw hoofd? We gaan graag met u om de tafel zitten om uw plannen te realiseren. Bij Maars denken we altijd in mogelijkheden en gaan we voor perfectie.

Maak kennis met onze scheidingswand ideeën voor uw kantoor

Wilt u meer weten over onze kantoorwanden, andere modulaire oplossingen of wilt u direct schakelen met een van onze kenners? Maak dan kennis met het Maars-team, bekijk welke contactpersoon is aangesloten bij uw regio en neem heel eenvoudig contact op. We ontwerpen graag de geschiktste oplossing voor uw kantoor.

Ik heb interesse in kantoorwanden +31(0)341 465 211

Scheidingwanden op kantoor: laat u inspireren!

Al meer dan 75 jaar ontwerpen, produceren, installeren én redesignen we kantoorwanden. Van standaard scheidingswanden voor kantoor tot de ontwikkeling en uitvoering van kantoorwand-projecten op maat, waarbij modulariteit centraal staat: geen opdracht is ons te gek. Sterker nog, bij deze grootschalige projecten kunnen we de kracht van onze modulaire kantoorwanden pas echt laten zien. We laten u graag kennismaken met onze scheidingswand ideeën voor uw kantoor.

Maak kennis met onze scheidingswand ideeën voor uw kantoor

Wilt u meer weten over onze kantoorwanden, andere modulaire oplossingen of wilt u direct schakelen met een van onze kenners? Via onderstaande button komt u bij het Maars-team. Bekijk welke contactpersoon is aangesloten bij uw regio en neem heel eenvoudig contact op. We ontdekken graag samen wat voor scheidingswanden we voor uw kantoor kunnen ontwerpen.

Ik wil modulaire kantoorwanden

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.