gesloten stalen wanden

Hoge kwaliteit en extreem veelzijdig

U gaat voor design, kwaliteit en flexibiliteit. Daarom kiest u voor de gesloten systeemwanden van Maars. Consistent in kwaliteit en extreem veelzijdig in materiaal, eigenschappen, functies en inventieve toepassingen. Wat u ook wilt, wij kunnen het realiseren voor u. De solide basis en esthetische mogelijkheden van staal combineren we naadloos met bijvoorbeeld de flexibiliteit van gipsvinyl, de tijdloze uitstraling van melamine of een combinatie daarvan in uw systeemwanden.

Onze producten

Staal brengt uw privacy terug

Tegenwoordig behoren open space design en transparantie tot de grote trends in ieder interieur. Heeft u zich hier al in verdiept? Dan zult u gemerkt hebben dat visuele en akoestische privacy steeds vaker een probleem zijn in deze omgevingen. De stalen wandsystemen van Maars lossen dit probleem op voor u. Kies ook voor de mooiste privacyruimtes. Want u weet: vertrouwelijke vergaderingen en telefonische gesprekken vragen om concentratie, stilte en privacy. 

Meer over stalen wanden

Van standaard tot extra speciaal

Elke ruimte vraagt om een specifieke invulling. Bovendien heeft iedereen andere wensen. Maars biedt om die reden een grote diversiteit aan standaard tot speciaal ontwikkelde deuren, in diverse materialen: glas, glas/metaal en hout. Van slank en transparant tot wanddik en beveiligd. U zegt het maar: wij kunnen leveren zoals u het wilt hebben. Als u dat wenst, kunnen we zelfs extra speciale deuren leveren met een brandwerendheid tot 60 minuten en een geluidsisolatie tot 44 dB.

Bekijk meer deuren

referentieprojecten 

Get inspired

Optimale functionaliteit in maximale esthetiek

Behoefte aan optimale veiligheid en geluidsisolatie? Maars biedt u 's werelds meest uitgebreide programma wanden en deuren op het gebied van brandwerendheid en akoestiek. Wij kunnen u wanden leveren die brandwerend zijn tot 120 minuten, naar EN- ASTM- en UL-normen. Op het gebied van akoestiek kunt u vertrouwen op wanden die geluidsisolerend zijn tot meer dan 55dB.

Meer over brandwerende wanden

living options

Ontdek meer

Neem contact met ons op