Succesvolle International Dealer Meeting!

Bij Maars vond op 19 en 20 september de International Dealer Meeting 2022 plaats. Het was een eer om maar liefst 45 wereldwijde Maars dealerpartners te mogen verwelkomen.

Met veel interactie, feedback en nuttige input hebben we belangrijke stappen kunnen zetten richting onze gezamenlijke missie… Maars als dé leverancier van flexibele wandoplossingen in de wereld.

  • Tijdens de IDM 2022 hebben we getuige kunnen zijn, van de kracht van verbinding. Alle wereldwijde dealers hadden niet alleen de mogelijkheid om opnieuw verbinding te maken met Maars, maar ook met vele ervaren dealerpartners van over de hele wereld.

Een belangrijk thema voor deze IDM was modulariteit. Voor veel dealers was het goed om meer te leren over het belang van modulariteit en de bijdrage van Maars-producten aan duurzaamheid.

Naast dit belangrijke key-thema: bezochten we projectlocaties, werden geïnspireerd door een keynote spreker en natuurlijk kregen de dealers de kans om als eerste getuige te zijn van nieuwe ontwikkelingen en productintroducties.

We waarderen de bijdrage enorm, dat is de enige reden waarom we de IDM zo’n succes hebben kunnen maken.

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.