Custom made wandsystemen

Maars is een concept-partner vanaf het eerste uur

Met onze custom-made wandsystemen zetten we architectonische obstakels om in unieke oplossingen die het design en het concept van het project versterken. Maars denkt met u mee en is betrokken vanaf het eerste uur. Met door de jaren heen opgebouwde knowhow, een ambitieuze R&D afdeling en hypermoderne productiefaciliteiten die volop ruimte bieden voor het testen van nieuwe ideeën vinden we altijd de beste invulling van uw wensen en concept.

Curved Walls 

ZILVEREN Award winnend design op Best of NeoCon 2016!

Architecten en designers zijn meer en meer opzoek naar organische vormen in interieurs. Curved Walls maken het mogelijk om speelse, organische en esthetische omgevingen te creëren die werknemers inspireren. Maars heeft deze volledig beglaasde, verplaatsbare wanden ontwikkeld met hoge waardes in geluidsabsorptie en -isolatie tot Rw = 52dB en hoge waardes in brandwerendheid en stabiliteit. De lage profielen en het ontbreken van verticale profielen creëren een minimalistisch design tot een hoogte van 3 meter.

referentieprojecten

Get inspired

Wereldwijde inspiratie

De vele projecten die gerealiseerd zijn in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, de VS en Azië hebben ongelofelijk veel knowhow opgeleverd die Maars inzet voor nieuwe projecten en de ontwikkeling van nieuwe producten.

living options

Ontdek meer

Neem contact met ons op