Custom made wandsystemen

Maars is een concept-partner vanaf het eerste uur

U wilt geen architectonische obstakels, u wilt unieke oplossingen die het design en het concept van het project versterken. Dat kan met onze custom made wandsystemen. Maars denkt met u mee en is als concept-partner betrokken vanaf het eerste uur. De knowhow die we door de jaren heen hebben opgebouwd, helpt u verder. Net als onze ambitieuze R&D-afdeling. In onze hypermoderne productiefaciliteiten testen we nieuwe ideeën, zodat we altijd de beste invulling van uw wensen en concept vinden.

Curved Walls: organische vormen 

ZILVEREN Award winnend design op Best of NeoCon 2016!

Architecten en designers zijn meer en meer op zoek naar organische vormen in interieurs. Daarvoor heeft Maars heeft volledig beglaasde, verplaatsbare wanden ontwikkeld. Onze Curved Walls maken het mogelijk om speelse, organische en esthetische omgevingen te creëren die werknemers inspireren. Met hoge waardes in geluidsabsorptie en -isolatie tot Rw = 52dB en hoge waardes in brandwerendheid en stabiliteit. De lage profielen en het ontbreken van verticale profielen zorgen voor een minimalistisch design tot een hoogte van 3 meter.

referentieprojecten

Get inspired

Profiteer van onze wereldwijde inspiratie

Maars heeft al vele projecten gerealiseerd in het Midden-Oosten, Afrika, Europa, de VS en Azië. Die hebben ongelofelijk veel knowhow opgeleverd die we inzetten voor nieuwe projecten en de ontwikkeling van nieuwe producten. Zo profiteert u continu van onze kennis en ervaring.

living options

Ontdek meer

Neem contact met ons op