Waarom kiezen voor een Halo office pod?

Bij het inrichten van een kantoorruimte komt veel kijken. Een optimale kantoorinrichting is veeleisend en vraagt om een aanpak op maat. Maars Living Walls heeft Halo ontwikkeld als een geavanceerde oplossing voor hedendaagse werkplekken. We lichten graag toe hoe deze office pod een volwaardige invulling is voor de hedendaagse kantoorbehoeften.

 

De unieke voordelen van de Halo office pod

De Halo office pod biedt tal van mogelijkheden voor iedere kantoorinrichting. Het unieke ontwerp van onze Halo richt zich dan ook op 3 pijlers: onovertroffen akoestiek, configureerbare opties en modulaire bouw. De combinatie van deze 3 voordelen maken Halo een multifunctionele office pod die voorziet in uiteenlopende behoeften: van eindeloze aanpasbaarheid tot bevordering van het welzijn van medewerkers.

Onovertroffen akoestiek

Geluidsvervuiling is een bekende uitdaging in open kantoren die de productiviteit kan beïnvloeden. De Halo office pod biedt een oplossing met zijn tweezijdige akoestische ontwerp, waardoor zowel intern geluid naar buiten als extern lawaai naar binnen effectief wordt geblokkeerd. Met een ISO 23351-1 A+ classificatie voor akoestische prestaties biedt Halo superieure geluidsisolatie, waardoor rust en focus mogelijk worden. Dit maakt het een uitstekende plek voor belafspraken, korte overleggen of om simpelweg ongestoord geconcentreerd te werken.

Halo office pod met telefonerende vrouw

Configureerbare opties

De Halo office pod biedt eindeloze designconfiguraties, waardoor deze volledig aanpasbaar is op het gebied van materiaal, kleur en afwerking. Glazen wanden bieden transparantie, terwijl gesloten wanden extra privacy bieden. Ook zijn er diverse afwerkingen mogelijk, zoals textiel of whiteboards. Bovendien is Halo niet alleen verkrijgbaar als 1-persoonsvariant, maar ook als Halo 2 voor 1 tot 2 personen en Halo 4 voor maximaal 4 personen. Hierdoor leent Halo zich niet alleen perfect als rustige 1-persoons werkplek, maar ook als vergaderruimte voor kleine groepen. Met de Halo configurator stelt u uw eigen Halo geheel naar wens samen, waardoor hij naadloos integreert in elk kantoorontwerp.

Diverse configuratiemogelijkheden van de Halo

Modulaire bouw

Ook modulariteit is meegenomen in het ontwerp van Halo. De modulaire bouw betekent dat Halo kan inspelen op veranderende kantoorbehoeften. Het prefab cassettesysteem zorgt voor snelle, eenvoudige installatie en maakt uitbreidingen of aanpassingen mogelijk. Zo kan de configuratie van Halo 1 eenvoudig aangepast worden en is Halo 1 makkelijk uitbreidbaar naar een Halo 2 of Halo 4. Bovendien is Halo gemaakt van 100% herbruikbare elementen, wat bijdraagt aan milieuvriendelijke en flexibele kantooroplossingen.

Stap in de wereld van Halo

Stap in de wereld van Halo en ontdek de mogelijkheden van onovertroffen akoestiek, configureerbaarheid en modulaire bouw om optimale kantooroplossingen te creëren. Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten. Zij geven deskundig advies en beantwoorden al uw vragen.

Neem contact op +31(0)341 465 211

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.