Het verschil tussen een belcel en de Halo office pod

Belcellen zijn tegenwoordig een onmisbare toevoeging voor elke moderne werkomgeving. Bijvoorbeeld als rustige werkplek voor een belangrijke telefoon- of videomeeting, of om simpelweg even te ontsnappen aan het rumoer van een open kantoorruimte. De Halo office pod van Maars is hier dé oplossing voor, maar er zit een wezenlijk verschil tussen een belcel en Halo. Daarom geven we graag uitleg over de verschillen.

De Halo office pod

Allereerst leggen we meer uit over de Halo office pod van Maars en de reguliere belcel. De office pod is een compacte cabine werkplek die speciaal is ontworpen. Geluid wordt geïsoleerd en zo wordt de privacy van de gebruiker gewaarborgd.

Deze kleine werkplekken zijn helemaal naar wens configureerbaar en ideaal voor drukke kantoren waar het soms lastig kan zijn om ongestoord te telefoneren of te vergaderen. Maars begrijpt het belang van privacy en optimale akoestiek en biedt daarom uiteenlopende kantooroplossingen aan die volledig in deze behoefte voorzien.

De belcel

Een belcel, ook wel telefooncel, belhokje of phone booth genoemd, is vaak een gestandaardiseerd model dat gebruikt wordt als cabine werkplek in kantoorruimtes. Deze kantoor belhokjes fungeren als stilteruimtes om privacy te waarborgen en bijvoorbeeld vertrouwelijke (bel)gesprekken te voeren.

De verschillen tussen de Halo office pod en de belcel

Hoewel onze office pod en een kantoor telefooncel veel eigenschappen delen, zijn er ook diverse verschillen:

Eindeloos configureerbaar

In tegenstelling tot een reguliere belcel biedt de Halo eindeloze mogelijkheden voor personalisatie met de handige Halo configurator. Met het volledig configureerbare karakter creëert u een werkplek die voldoet aan al uw wensen. Kies uit verschillende wandafwerkingen, zoals glazen wanden voor transparantie of gesloten wanden voor extra privacy. De binnenmaten van de Halo zijn optimaal ontworpen, waardoor u geniet van ruimtelijkheid en comfort, zelfs in zijn compacte formaat.

U bepaalt zelf voor hoeveel personen u Halo aanbiedt. Of u nu een eenpersoons pod voor uw kantoor nodig heeft of juist een pod voor meerdere personen, de modulariteit van de Halo maakt het mogelijk om deze efficiënt uit te breiden naar een 2- of 4-persoonsversie.

 

Close up van de Halo

Volledig modulair en herbruikbaar

Daar waar in het kantoor het telefoonhokje vaak als vaste oplossing dient die niet aanpasbaar is, is de Halo office pod een duurzame en circulaire keuze. De pod heeft namelijk een modulair karakter en draagt gegarandeerd bij aan de duurzaamheid van ieder project. Ook is de Halo gemaakt van 100% herbruikbare elementen en Cradle to Cradle gecertificeerd staal en glas, waardoor u een optimaal milieuvriendelijke werkomgeving realiseert.

Geopende Halo 2 pod met 2 bureaustoelen

Geen geluid van buitenaf

De reguliere belcel is ontworpen om geluid van binnen naar buiten tegen te houden, zodat ieder vertrouwelijk gesprek binnen 4 wanden blijft. De Halo office pod werkt echter beide kanten op. Zo wordt geluid van binnen de ruimte geblokkeerd, maar wordt ook geluid van buitenaf effectief gedempt. Ideaal om ongestoord in alle rust geconcentreerd te werken. Met een akoestische klasse A+ prestatie volgens ISO 23351-1 bent u verzekerd van optimale geluidsisolatie.

Halo office pod met telefonerende vrouw

Eenvoudig te installeren

De Halo office pod is een uniek concept dat aangepast kan worden aan elke werkomgeving. Met zijn high-end design en onovertroffen akoestische prestaties creëert de Halo een oase van rust te midden van de kantoordrukte. De installatie van de high-end cabine werkplek verloopt snel en eenvoudig dankzij het prefab cassettesysteem. Daarnaast is Halo een flexibele kantooroplossing die verplaatsbaar is. Zelfs de configuratie is na installatie eenvoudig aanpasbaar. Ideaal wanneer uw werkomgeving om een nieuwe indeling vraagt.

Diverse configuratiemogelijkheden van de Halo

Meer weten?

Heeft u na onze uitleg nog vragen of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van onze Halo? Ontdek via de configurator zelf hoe deze flexibele oplossing perfect past in elke werkomgeving of neem contact op met onze specialisten. We helpen u graag verder!

Neem contact op +31(0)341 465 211

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.