6 toepassingen voor de Halo pod

In de hedendaagse dynamische kantooromgevingen is flexibiliteit van groot belang. Dit is de reden dat flexwerkplekken, vergaderruimtes en ruim opgezette kantoortuinen in het leven zijn geroepen. Toch blijft het altijd een uitdaging om met een passend antwoord te komen op de constant veranderende kantoorbehoefte. Om deze reden heeft Maars de Halo pod ontworpen, een high-end office pod die verdergaat waar de klassieke kantoor telefooncel stopt. Halo is de definitie van flexibiliteit, maar wat zijn de toepassingsmogelijkheden? Dat leggen we graag uit.

1. Klassieke belcel voor privégesprekken

Allereerst fungeert de Halo pod perfect als een klassieke belcel die privéruimte biedt voor vertrouwelijke telefoongesprekken. De superieure geluidsisolatie zorgt ervoor dat geluid binnen Halo blijft. Hierdoor is optimale privacy gewaarborgd, wat het de ideale plek maakt voor (vertrouwelijke) (telefoon)gesprekken. Dit is vooral handig voor medewerkers die een rustige ruimte nodig hebben voor bijvoorbeeld klantgesprekken.

 

2. Werkplek voor concentratiewerk

De Halo pod biedt ook een werkplek voor geconcentreerd werk. Het akoestische ontwerp houdt omgevingsgeluiden buiten en minimaliseert afleiding, waardoor medewerkers efficiënt kunnen werken. Dit is ideaal op momenten dat er drukte heerst in de openbare kantoorruimte en u zich wilt terugtrekken om geconcentreerd werkzaamheden uit te voeren waarbij uiterste focus van groot belang is.

Alt tags: Een werkvloer met 4 Halo office pods en 4 personen die op de werkvloer lopen, waarvan 1 persoon een Halo office pod gebruikt.

3. Virtuele vergaderingen

Halo biedt een ideale omgeving voor virtuele vergaderingen. De geluidsisolatie zorgt voor heldere communicatie tijdens video- of audiogesprekken, waardoor achtergrondgeluiden geen storing vormen. De geïntegreerde verlichting en ventilatiesystemen creëren een comfortabele sfeer voor langdurige virtuele vergaderingen, wat de concentratie stimuleert en de productiviteit verhoogt.

Een werkvloer met 4 Halo office pods en 4 personen die op de werkvloer lopen, waarvan 1 persoon een Halo office pod gebruikt.

4. Modulariteit van Halo

Verandert uw kantoor ruimte? Halo groeit dankzij de modulariteit met u mee. De configuratie van Halo 1 kan eenvoudig aangepast worden. Bijvoorbeeld als u meer of minder glazen dan wel gesloten wanden wilt. De aanpasbare afwerkingen zorgen ervoor dat de Halo pod nu, maar ook in de toekomst, naadloos past in verschillende interieurstijlen, wat zowel functionaliteit als stijl biedt.

5. Vergaderingen voor 2 tot 4 personen

Niet alleen is Halo geschikt voor virtuele vergaderingen, want de modulariteit van het ontwerp maakt configuraties mogelijk die ook kleine fysieke vergaderingen herbergen. Halo 1 kan namelijk makkelijk aangepast worden naar Halo 2 of Halo 4, die respectievelijk plek bieden voor maximaal 2 of 4 personen. De interne ruimte is ideaal voor brainstormsessies of snelle teamdiscussies, zonder dat omstanders in de kantoorruimte worden gestoord.

 

 

Halo 4 office pod die bezet is door 3 personen

6. Tijdelijke werkplekken

De 6e toepassingsmogelijkheid omvat een tijdelijke werkoplossing. Het inzetten van Halo als tijdelijke, flexibele werkplek zorgt voor een snel antwoord op veranderende behoeften. Dit is mogelijk door de eenvoudige aanpasbaarheid en hoge mate van mobiliteit die kenmerkend zijn voor Halo. Daarnaast bieden de ontwerpconfiguraties verschillende praktische opties, waaronder individuele bureaus of vergadertafels, waardoor aan uiteenlopende werkbehoeften wordt voldaan. Deze opties kiest u helemaal zelf door middel van de Halo configurator.

Welke toepassingsmogelijkheden zijn voor u belangrijk?

De veelzijdigheid van de Halo pod maakt het een geschikte oplossing voor verschillende kantoorbehoeften, zoals privégesprekken, geconcentreerd werk en vergaderingen voor kleine teams. Zijn deze toepassingsmogelijkheden het perfecte antwoord op de behoeften binnen uw kantoor of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze specialisten voor advies en meer informatie.

Neem contact op +31(0)341 465 211

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.