Hoogwaardige nieuwe werkomgeving gerealiseerd voor Houthoff

Maars heeft voor het Amsterdamse kantoor van Houthoff Cooperatief UAV een prachtige nieuwe werkomgeving gecreëerd, een mooi project dat voldoet aan de eisen en de wensen van dit toonaangevende full-service advocatenkantoor!

De opdracht is geïnitieerd door Houthoff Cooperatief UAV, vertegenwoordigd door Stone Projects. De montage is uitgevoerd door het team van Szymanski. Architecten Fokkema & Partners was verantwoordelijk voor het ontwerp. Het project is gestart in februari 2022 met de aanvraag en de voorbereidingen. De uitvoering vond gefaseerd plaats van juli 2022 tot oktober 2023.

Voldoen aan de eisen en wensen

Houthoff stelde hoge eisen aan de kwaliteit. Gedurende het project zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd in de indelingen, maar de algemene standaard bleef hetzelfde. Door samen te werken en flexibel in te spelen op de wensen van de klant, hebben we een werkomgeving gecreëerd die weinig opleverpunten heeft en zeer wordt gewaardeerd door de werknemers.

Gebruikte wanden en oplossingen

Voor dit project zijn de volgende wanden en oplossingen ingezet: Horizon enkel 39 dB, Double Horizon 51 dB, Metaline 100 gesloten (staal) 52 dB en Aluminium kader deuren 80 mm 35 en 36 dB. Deze wanden zorgen samen voor een uitstekende akoestiek en een strakke uitstraling.

Samenwerking

De samenwerking met alle betrokken partijen verliep goed. Er was een duidelijke communicatie en wederzijds begrip, wat leidde tot een succesvol project. Het unieke aan dit project is de integratie van systeemwanden met speciaal meubilair van Finitouch. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en het project heeft geleid tot een schitterende nieuwe werkomgeving voor Houthoff!

foto’s: Bram Vreugdenhil

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.