Een project in Basel volbracht met innovatie en ervaring op het gebied van brandbeveiliging

We hebben een speciaal project in Basel afgerond, waarbij we met succes aan de wensen en eisen van de klant en de autoriteiten hebben voldaan. Dit project onderstreept niet alleen onze deskundigheid op het gebied van brandbeveiliging, maar ook onze inzet voor esthetiek en functionaliteit.

Om aan de verwachtingen van de klant en de strenge eisen van de autoriteiten te voldoen, hebben we onze systeemwanden String 2 EI30-EI60 ingezet. We hebben de glazen String 2 EI30-EI60 brandwerende scheidingswanden gecombineerd met onze enkel- en dubbelvleugelige EI30 62mm brandwerende deuren van glas.

String 2 EI30-EI60 gesloten en glazen elementen

Ons wandsysteem String 2 is ontworpen om zowel veiligheid als esthetiek te bieden. Dit systeem creëert door zijn design en transparante uitstraling een aangename werkomgeving. Daarbij is niet alleen de functionaliteit gewaarborgd, maar het past ook naadloos in het duurzaamheids- en inrichtingsconcept van elke klant.

Wat is EI30?

EI30 verwijst naar een brandweerstandsklasse, waarbij de wanden en deuren minstens 30 minuten brandwerend moeten zijn, inclusief de criteria isolatie (I) en integriteit (E). Dit betekent dat de EI30-elementen in geval van brand de verspreiding van vuur en rook minstens 30 minuten effectief kunnen voorkomen. Hierdoor wordt kostbare tijd gewonnen voor evacuatie en inzet van de brandweer.

Innovatie & esthetiek hand in hand met brandbeveiliging

Bij Maars streven we ernaar onze klanten pragmatische, visueel aantrekkelijke en functionele oplossingen te bieden. Het project in Basel is een perfect voorbeeld van hoe innovatieve technologieën en esthetisch design hand in hand kunnen gaan om aan de hoogste eisen op het gebied van brandbeveiliging te voldoen.

Samenwerking

De samenwerking met hoofdaannemer Priora was doelgericht en zeer productief. Na meerdere gezamenlijke projecten zijn we een goed op elkaar ingespeeld team.

Hartelijk dank aan de klant voor het vertrouwen en de goede samenwerking met alle betrokkenen.

Fotografie: Marco Sieber

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.