Werken bij maars

'Werken bij dé marktleider op het gebied van systeemwanden'

  

OVER MAARS

Maars combineert al meer dan 70 jaar haar ervaring met bijzondere innovatiekracht. We bieden zowel standaard- als maatwerkwanden voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, luchthavens, fabrieken, ziekenhuizen en hotels. Gevestigd in het centraal gelegen Harderwijk, hebben we een eigen productie waardoor alle disciplines binnenshuis zijn: van productie tot marketing en van engineering tot financiën.

Bekijk rechts onze bedrijfsvideo en ontdek Maars!

Ambities

We zijn gedreven om samen te slagen. Misschien herken je ons wel van onze projecten bij Deloitte The Edge, Rabobank en Randstad. Een uitdagende functie bij Maars helpt jou je carrière te ontwikkelen en je ambities waar te maken. We bieden jou (wereldwijde) kansen en opleidingsmogelijkheden. 
Stagelopen bij Maars 

We dagen je uit! Bij Maars hebben we het hele jaar door veel stagemogelijkheden.

   

Wat bieden wij 

We bieden je een internationale omgeving met een informele cultuur en gepassioneerde collega’s. Verbeter je onderhandelingstechnieken bij de afdeling Inkoop, ontwikkel je talenten als grafisch tekenaar op de afdeling Project Engineering of innoveer en verbeter onze processen op de afdeling Productie. Bij ons breng je de theorie in praktijk en heb je volop de kans om jezelf te ontwikkelen als een specialist in je vakgebied. 

Stagedag Maars

 Nieuwsgierig naar Maars? Kom dan kennismaken op 18 mei!  

Maars organiseert op 18 mei een stagedag voor MBO en HBO studenten die op zoek zijn naar een meewerkstage of afstudeeropdracht. Doel van deze middag is om kennis te maken met Maars en informatie te krijgen over diverse stage- en carriéremogelijkheden. Het programma zal starten om 13:00 uur en duren tot 17:30 uur. 

Lees hier meer over de stagedag

Solliciteren

Vul de gevraagde persoonsgegevens in en voeg uw sollicitatiebrief en cv toe.

Bedankt...
...voor uw bericht. Wij nemen z.s.m. contact met u op.
Volg ons op: