Werken bij maars

'Talenten werken bij dé marktleider op het gebied van systeemwanden'
Past jouw talent bij Maars?

  

Wij hebben ambities

We zijn gedreven om samen te slagen! Iedere dag zijn wij opzoek naar verbetering en innovaties in onze wereld van systeemwanden. Het verbeteren van welzijn en de productiviteit van mensen is onze missie. Dat doen we bij Maars door over de hele wereld ruimtes zo prettig mogelijk te maken, met verplaatsbare systeemwanden in de hoogste kwaliteit.

We bieden zowel standaard- als maatwerkwanden voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, luchthavens, fabrieken, ziekenhuizen en hotels. Dat resulteert in de keuze voor onze producten, bijvoorbeeld in de projecten bij Deloitte The Edge, Rabobank en Randstad.  Bekijk rechts onze korte film waarin we je vertellen en laten zien hoe ambitieus we zijn bij Maars.

Dynamisch en op volle kracht

Met Hollandse daadkrachtige ondernemendheid zijn we bij Maars altijd in beweging. We vernieuwen dagelijks. We motiveren onszelf om de wereld van onze wanden altijd weer vanuit het perspectief van de toekomst te benaderen. We gaan ervoor, en dan ook écht op volle kracht! Talenten bij Maars werken graag in onze dynamische omgeving.

Vanuit Harderwijk naar internationaal

Maars combineert al meer dan 70 jaar haar ervaring met bijzondere innovatiekracht. Gevestigd in het centraal gelegen Harderwijk, produceren we wanden voor een wereldwijde export. Met een eigen productie hebben we alle disciplines binnenshuis: van productie tot marketing en van engineering tot financiën.


Talenten kunnen bij Maars aan het werk in uitdagende functies. Maars wil dat talenten zich verder ontwikkelen en daarom bieden we dan ook (wereldwijde) kansen en opleidingsmogelijkheden.

Maars talenten aan het woord

Richard Schreuder

“8 jaar geleden ben ik begonnen als uitzendkracht in het magazijn. Door kansen te krijgen en te grijpen ben ik doorgegroeid tot waar ik nu sta. Ik ben nu verantwoordelijk voor de afdelingen Special Projects, Databank en PE. Dit doe ik met veel passie en plezier. Waar ik ook ben, wat ik ook doe: Blijven leren!”


Sanneke Horstman-Peffer

“In mei 2016 startte ik als Productmanager bij Maars, bij deze functie ben je een soort spin in het web van de organisatie; met alle afdelingen werk je wel een keer samen. Zo ook vaak met de afdeling R&D. Maars geeft haar mensen de ruimte zich te ontwikkelen en ambities waar te maken. Dus toen de positie van manager R&D afgelopen zomer vrij kwam, ben ik benaderd om deze rol op te pakken. Een mooie samenkomst van mijn eigen ambities, het vertrouwen vanuit het managementteam en een kans die ik met beide handen heb aangepakt.” 

Vacatures


Stagelopen bij Maars 

We dagen je uit! Bij Maars hebben we het hele jaar door veel stagemogelijkheden.

   

Wat bieden wij 

We bieden je een internationale omgeving met een informele cultuur en gepassioneerde collega’s. Verbeter je onderhandelingstechnieken bij de afdeling Inkoop, ontwikkel je talenten als grafisch tekenaar op de afdeling Project Engineering of innoveer en verbeter onze processen op de afdeling Productie. Bij ons breng je de theorie in praktijk en heb je volop de kans om jezelf te ontwikkelen als een specialist in je vakgebied. 

HBO Stages

MBO Stages

Solliciteren

Vul de gevraagde persoonsgegevens in en voeg uw sollicitatiebrief en cv toe.
Met het invullen van dit formulier geeft u Maars Living Walls toestemming voor het verwerken van uw gegevens. Wij gebruiken deze gegevens zodat wij contact met u kunnen opnemen, klachten kunnen verhelpen, een eventuele overeenkomst kunnen aangaan en de interne bedrijfsvoering kunnen bevorderen.
Download ons privacy & disclaimer beleid hieronder.

Bedankt...
...voor uw bericht. Wij nemen z.s.m. contact met u op.
Volg ons op: