Stijlvolle frameloze glazen scheidingswanden voor maximale transparantie

Onze enkele glaswanden dragen als geen ander bij aan de esthetiek van de ruimte. Creëer een high-end design met een frameloos glazen wandsysteem voor een minimalistisch design.

Benieuwd naar onze glazen systeemwanden? Leer meer of neem contact met ons op. Onze specialisten ontdekken graag wat ze voor u kunnen betekenen.

Neem contact op +31(0)341 465 211

Frameloos glazen wandsysteem

Combineer transparantie en privacy met een frameloos glazen wandsysteem voor uw kantoorruimtes. Dankzij deze unieke combinatie ervaart u een stijlvolle open werksfeer terwijl u zich optimaal kunt concentreren dankzij de uitstekende akoestische werking. Naast kantoren passen we onze enkele wanden vaak toe in andere gebouwen, zoals ziekenhuizen, scholen, vliegvelden en in de hospitality sector.

Optimale transparantie met minimalistisch design

Transparantie wordt steeds belangrijker in verschillende ruimtes. Tegelijkertijd worden er steeds hogere eisen gesteld aan de ruimtes op het gebied van esthetiek. Enkele glaswanden komen tegemoet aan deze wensen en eisen. Met het laagste profiel ter wereld, een high-end en minimalistische uitstraling til je het design van je ruimte naar een hoger niveau.

Onze glazen wandoplossingen met frameloze elementen verbinden verschillende stijlen en passen op harmonieuze wijze bij iedere inrichting. Wilt u er juist een contrast mee vormen, dan is dat eveneens mogelijk.

Waarom kiezen voor een frameloos glazen wandsysteem?

Een frameloos glazen wandsysteem zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar u voelt zich met deze wanden evenmin ingesloten in een ruimte. Bovendien heeft u de keuze uit meerdere diktes en combineert u dit systeem moeiteloos met een grote diversiteit aan deuren. We leveren al uw tussenwanden op maat en ook de montage regelen we binnen een handomdraai.

Als u rust op uw werkplek wilt creëren, is het goed om te weten dat deze wandoplossing uitstekend scoort op het gebied van geluidsisolatie. Dat maakt deze scheidingswanden uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vergaderruimtes waarin u en uw collega’s in alle rust kunnen overleggen met maximale lichtinval.

De voordelen van frameloze enkele glaswanden

Een voortreffelijke balans tussen transparantie en privacy: een belofte die we met een gerust hart durven doen als we het hebben over onze frameloze glazen scheidingswanden van enkel glas. Zo geniet u van de hoogst mogelijke akoestische prestaties.

Maar wat maakt onze enkele glaswanden nog meer bijzonder? Om te beginnen realiseert de ultieme oplossing als het om de esthetiek van de ruimte gaat. En bent u op zoek naar een wandoplossing die vrijwel onzichtbaar is? Dan slaagt u hier met onze Horizon en Styleline wanden moeiteloos in. U heeft met deze glazen scheidingswand dan ook een wandoplossing met een high-end design dat het begrip transparantie een geheel nieuwe betekenis geeft.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

De nummer één expert op het vlak van design, geluidsisolatie en brandwerendheid: zo mogen we onszelf gerust noemen. Bovendien ontwikkelen en produceren we ons frameloos glazen wandsysteem zelf. Uw voordeel daarbij? Dat we ieder element van uw glazen wandoplossing op uw persoonlijke wensen afstemmen. Hierdoor komen Maars systeemwanden  tegemoet aan alle denkbare wensen. Onze projectmanagers ontdekken graag wat ze voor u kunnen betekenen.

Neem contact op +31(0)341 465 211

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Maars systeemwanden komen tegemoet aan alle denkbare wensen. Onze projectmanagers ontdekken graag wat ze voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Onze productspecialisten

Xander Bernaards

Sales Manager Nederland en Sales Project Manager Zuid-Holland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Utrecht/Flevoland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/ Drenthe/Overijsel/Gelderland

Dimitri De Nys

Account Manager BeLux

Geert Schelkens

General Manager BeLux

Isabelle Coen

Account Manager België

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.