gesloten stalen wanden

Hoge kwaliteit en extreem veelzijdig

U gaat voor design, kwaliteit en flexibiliteit. Daarom kiest u voor de gesloten systeemwanden van Maars. Consistent in kwaliteit en extreem veelzijdig in materiaal, eigenschappen, functies en inventieve toepassingen. Wat u ook wilt, wij kunnen het realiseren voor u. De solide basis en esthetische mogelijkheden van staal combineren we naadloos met bijvoorbeeld de flexibiliteit van gipsvinyl, de tijdloze uitstraling van melamine of een combinatie daarvan in uw systeemwanden.

Onze producten

Staal brengt uw privacy terug

Tegenwoordig behoren open space design en transparantie tot één van de  grote trends in ieder interieur. De ervaring leert dat visuele en akoestische privacy steeds vaker een probleem zijn in deze omgevingen.
Vertrouwelijke vergaderingen en telefonische gesprekken vragen om concentratie, stilte en privacy. Creëer privacy ruimtes  met de stalen wandsystemen van Maars!

Meer over stalen wanden

VAN STANDAARD TOT EXTRA SPECIAAL

Maars biedt een grote diversiteit aan standaard tot speciaal ontwikkelde deuren, in diverse materialen: glas, glas/metaal en hout. Van slank en transparant tot wanddik en beveiligd. Naar wens met een brandwerendheid tot 60 minuten en een geluidsisolatie
tot 44 dB.

Bekijk meer deuren

referentieprojecten 

Get inspired

OPTIMALE FUNCTIONALITEIT IN MAXIMALE ESTHETIEK

Maars biedt 's werelds meest uitgebreide programma wanden en deuren op het gebied van brandwerendheid en akoestiek.

  • Brandwerend tot 120 minuten, naar EN- ASTM en UL normen
  • geluidsisolerend tot > 55dB
Lees meer

living options

Ontdek meer

Neem contact met ons op