Een systeemwand plaats je niet zomaar, maar heeft altijd een functie. Het creëren van privacy, geluidsisolatie, een betere akoestiek of een bijdrage aan de esthetiek van de ruimte. 

De voordelen van een stalen wand dragen bij aan de leefbaarheid van de ruimte. Niet voor niets zijn onze wanden ‘living walls’. 
 
De wandpanelen zijn eenvoudig te reinigen en niet krasgevoelig, waardoor zij jarenlang hun mooie en nette uitstraling behouden. Dankzij de magnetische eigenschappen kunnen schilderijen, foto’s en zelfs brandblussers zonder lijmen of schroeven worden bevestigd. De wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren. Eén daarvan is de whiteboardfinish, die de wand pas echt tot leven brengt.
 
De stalen wanden lenen zich ook uitstekend voor toepassing in laboratoriumomgevingen, cleanrooms, ziekenhuizen, apotheken en tandartspraktijken. De wanden zijn niet-poreus en kunnen volledig luchtdicht worden afgesloten, waardoor de drukhiërarchie in steriele ruimtes uitstekend geborgd kan worden. Door de toevoeging van een antibacteriële poedercoating zijn de stalen wanden nu nog makkelijker schoon te houden.
 
Nu hygiëne centraal staat, overal waar we gaan, is het toevoegen van een antibacteriële poedercoating in veel gevallen een welkome toevoeging. Het waarborgt hygiëne en zorgt voor een veilig en geborgen gevoel bij gebruikers.
 
Optimale functionaliteit én een toevoeging aan de esthetiek van een ruimte met de ‘living walls’ stalen wanden.