Maars Living Walls werd door Visser en Smit Bouw uitgenodigd om de wanden voor het project 'Inbouwpakket Campusplein' van de Vrije Universiteit Amsterdam te installeren. Dit multifunctionele gebouw is ontworpen door Team V Architectuur. De collegezalen kunnen ook als bioscoopzaal gebruikt worden. 

In totaal leverde Maars 7.630 m² stalen en beglaasde String²/ Metaline 100 en 30 minuten brandwerende wanden, 319 stuks 40 mm stalen deuren en 100 mm XL stalen deuren. Maars ontwikkelde een speciaal profiel voor het plafond, omdat de vloeren en plafonds onafhankelijk zo'n 40 mm kunnen afwijken. Na het maken van een voorstel voor deze nieuwe details, werd de stabiliteit van de wanden getest. 

Een mooi eindresultaat, door de goede samenwerking met Visser en Smit en Vrije Universiteit Amsterdam. Het project is geinstalleerd door E.J. Montage.