De wanden van Maars staan volledig op zijn plaats in het kantoor van KBK bouwgroep. Openheid en transparantie staan in het kantoor centraal wat de samenwerking bevordert. Kuipersteur architecten ontwierp het kantoor dat perfect uitstraalt waar het bedrijf voor staat.

Maars heeft alle binnenwanden geleverd voor het kantoor. Zoals architect Kuiper het zegt: ‘de Mercedes onder de scheidingswanden.’

We mochten voor dit kantoor leveren:
Panorama
Metaline 100
Metaline 100 staal gefineerd
Flush glasdeuren
Flush stalen deuren gefineerd

Na gesprekken met alle medewerkers over de wensen van een nieuw kantoor, bleek dat er veel belang gehecht werd aan zaken als dingen samen doen en teambuilding. Tegelijkertijd was er ook de wens van medewerkers die liever werken in gescheiden ruimtes. In het ontwerp is daarom het beste van twee werelden gecombineerd. De scheidingswanden tussen de kantoren zijn deels dicht en deels van glas, zodat er zowel openheid als afscheiding is.
 
Alle dichte delen van de wanden zijn op veel plaatsen afgewerkt met een frakéfineer; deze laag fineer is zo dun dat de voordelen van een stalen wand niet verloren gaan. Zo kunnen er nog steeds tekeningen of notities op de stalen wanden bevestigd worden.
 
Door alle gebruikte materialen is het kantoor zowel chique en zakelijk als stoer en warm. 

Architect: KuiperSteur Architecten

Fotograaf: Peter Baas