Healthpartners was klaar voor een verandering. Ze wilden met hun hoofdkantoor een nieuwe kant opgaan en voor deze transformatie heeft onze partner Intereum gebuik gemaakt van wanden van Maars.

Modernisering stond bij dit project voorop, maar individuele werkplekken en een zekere mate van privacy zijn voor een gezondheidsinstelling ook nodig. Het uiteindelijke concept was een balans tussen vernieuwing en praktische oplossingen. 

De wanden van Maars geven de ruimte natuurlijk licht, maar zorgen tegelijkertijd voor privacy en stimuleren samenwerking. De wandoplossingen zijn ontworpen op een standaard formaat, waardoor de nieuwe ruimte van HealthPartners wendbaar blijft en eenvoudig her in te richten is wanneer dat nodig is. De prachtige architectonische wanden zijn perfect gecombineerd met de modernste audiovisuele technologie. 

De akoestische oplossingen die Maars biedt, zijn gebruikt om de privacy te vergroten en het geluid te verminderen. In dit project is gebruik gemaakt van een combinatie van verschillende productlijnen, waaronder Horizon, Metaline, String2 en bi-block.

Deze overgang naar een moderne, gevarieerde ruimte heeft niet alleen de omgeving, maar ook de cultuur van Healthpartners veranderd. Dit laat zien hoeveel impact de werkplek op je medewerkers heeft.