Onze stalen wanden zijn strak, tijdloos en elegant waardoor een stalen wand iedere ruimte een moderne uitstraling geeft. Staal kent zoveel ondenkbare mogelijkheden en voordelen waardoor de wanden perfect in ieder project passen.  

Voor een project op zoek naar een wand die zich aan past aan ieder design, hoge geluidsisolatie nodig, brandwerende mogelijkheden of staat juist duurzaamheid op nummer één? Een stalen wand is de oplossing.

Een wand is niets zonder een passende stalen deur. Onze stalen deuren sluiten naadloos aan op de wanden en kennen dezelfde voordelen en mogelijkheden als de stalen wanden. Stalen wanden in combinatie met stalendeuren kennen hoge geluidsisolatie- en brandwerende waardes.
 
Een stalen wand past met de verschillende afwerkingsmogelijkheden in ieder design. De aansluiting tussen de stalen panelen zijn naadloos en met de stalen wand valt eindeloos te combineren met onze andere wandsystemen.

Naast het mooie design van onze stalen wanden, kent de wand ook praktische mogelijkheden en voordelen. Een voordeel die staal van zichzelf heeft is natuurlijk dat het magnetisch is. Ook na het afwerken van het staal is de wand nog steeds magnetisch. Handig, vooral in een kantooromgeving!
 
Stalen wanden zijn ook makkelijk te plaatsen en nog beter: te verplaatsen. Zo zijn de wanden te hergebruiken en aan te passen aan een nieuw design. En past staal altijd in ieder design.