Een open kantoor, kantoortuinen waar niemand een eigen werkplek heeft, kunnen we het ons straks nog voorstellen?

Al enige tijd weten we dat een volledig open kantoor, vaak met een hoge prijs komt. Medewerkers raken afgeleid en de ruimte wordt hol en onpersoonlijk. Er wordt geworsteld met het vinden van een balans. Een balans tussen een open ruimte die samenwerking en onderlinge communicatie stimuleert en het gebrek aan concentratievermogen en privacy. Vanuit deze gedachte is de M923. ontwikkeld. Simpel in gebruik en ontworpen voor werknemers om hun eigen privacy te creëren in een open werkomgeving en hun werkplek te personaliseren.
 
De behoefte aan een eigen, gepersonaliseerde werkplek kennen we. Door de maatregelen omtrent het corona-virus wordt deze behoefte alleen maar groter. Een eigen en gedeeltelijk afgeschermde werkplek, is noodzaak om weer veilig naar kantoor te kunnen.
 
Natuurlijk kennen open kantoren ook voordelen, het is bewezen dat het zorgt voor betere samenwerking en communicatie. Daarom is het zo belangrijk dat de positieve effecten van een open kantoor niet verloren gaan, door het aanbrengen van permanente afscheidingen. Met de M923. is de perfecte balans gevonden. Flexibel, duurzaam en herbruikbaar, zo is de M923. altijd klaar voor welke behoefte dan ook.