Training & Webinars

Design, Detail, Draw, Develop

Ons wereldwijde dealernetwerk maakt net als Maars gebruik van de nieuwste software om onze wanden te tekenen, calculeren en bestellen. Om het maximale uit het programma te halen, wordt er professionele ondersteuning en training gegeven. Neem contact met ons op om te bespreken of u in aanmerking komt voor onze Maars 4D-trainingen.

Trainingen

De interactieve Maars 4D-training is geschikt voor technische en commerciële Maarsspecialisten die producten verkopen, maar ook voor de experts op het gebied van tekenen, calculaties, materialen, orders, etc.

De basistraining voorziet u niet alleen van de vaardigheid om te werken met Maars 4D, maar ook van de kennis van alle Maarsproducten.

Wij bieden vier soorten trainingen aan:

  1. Basistraining
  2. Herhaling van de basistraining
  3. Advanced training
  4. Persoonlijke begeleiding en training

Get inspired

Get inspired

Webinars

Wij bieden u ook de mogelijkheid om deel te nemen aan onze live webinars. Op deze manier kunt u deelnemen aan de lessen, terwijl u vanuit uw eigen kantoor werkt.


Neem contact met ons
  • Real situation Real situation
  • Render Maars 4D Render Maars 4D
  • Real situation Real situation
  • Render Maars 4D Render Maars 4D

CET DESIGNER

Maars 4D is een programma gemaakt en ondersteund door Configura, CET Designer. CET Designer is een software die het mogelijk maakt voor de gebruiker om een complete ruimte in te richten met eigen producten.

Meer over Configura

Maars 4D team

Neem contact met ons op